Bejelentés


Irodaszerek


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Hírek
Körző és körző készlet

A körzőt rendszerint rajzeszköznek használjuk. Néhány körző típusnál a grafit belet befogó eszköz fém tűre cserélhető, így léptékkörzőnek és rajzkörzőnek is egyaránt alkalmas. Nagyon pontos körök rajzolhatók, ha a körző két szára mikrométer csavarral állítható és rögzíthető. Rajzolásra jellemzően 2 milliméteres grafit belet használunk, melyet egy csavaros befogó szerkezetbe rögzítünk. A műszaki és technikai körző készletek tartalmaznak egy univerzális rajzeszköz befogó szerkezetet is. Ez a grafit bél helyére illeszthető és gyakorlatilag bármilyen irószert rögzíthetünk a segítségével.

Töltőceruza - Mechanikus ceruza

A mechanikus ceruza alapvető előnye, hogy nem kell hegyezni és könnyen után tölthető. Egyszerre több ceruzabél is betölthető, ha elfogyott a használatban lévő, a mechanikus szerkezet automatikusan utánatölti a következőt. A mechanikus ceruza anyagát tekintve többnyire műanyag. A belső alkatrészek készülhetnek fémből is. A teljesen fémből készült mechanikus ceruza jelentősen drágább lehet, de egyben tartósabb, és nem utolsó sorban esztétikusabb is.

Kerámia betétes tollak

A kerámia betétes tollak a népszerűségüket annak köszönhetik, hogy a roller toll, a golyóstoll, a filctoll és a töltőtoll előnyös tulajdonságait egyesítik egyetlen típusban. A tinta színe lehet világos kék, sötét kék, fekete, piros vagy zöld. Néha előfordul lila színű tinta is. A kerámia hegyű tollban levő tinta valamivel lassabban szárad mint a golyóstolltinta. A vonalvastagság vékonyabb mint az acélgolyóval szerelt írószerek esetében és általában 0.5 mm.

tovább >>


Fémhálós irodaszerek

A fémhálós irodaszer család számos taggal rendelkezik. A fémhálós irodaszerek igen kedvelt termékek az egységes és modern megjelenésük miatt. Ma már nem csak az irodában népszerűek a fémhálós irodaszerek. Gyakran lehet találkozni velük a modern otthonokban is, dekoratív megjelenésük vonza a tekintetet. A fémhálós irodaszerek ezüst és fekete színben kaphatók. Néhány termék szétszerelt állapotban kapható, de a mellékelt útmutató alapján könnyen összeállítható.

Iratcsipesz - Binder csipesz

Az iratcsipesz vagy binder csipesz iratok, papírlapok gyors és sérülésmentes összefogására alkalmas. A binder csipesz rozsdamentes acélból készül, rugalmasságát nagyon hosszú ideig megörzi. Az iratcsipesz nyom nélkül eltávolítható majd újra felhasználható. Innen ered eredeti felhasználási területe mint iratcsipesz.

tovább >>


Tűzőgép

Tűzéskos a tűzőkapocs lábai befelé, vagyis egymás felé görbülnek. Ennek előnye, hogy stabilabban tartja össze az összetűzött lapokat. Kiszedéséhez azonban már kapocskiszedő szükséges. Fűzéskor a tűzőkapocs lábai kifelé görbülnek. Ennek előnye, hogy jól összefogja a lapokat, könnyen kiszedhető, akár kapocskiszedő nélkül is. Az összefűzött lapokat a tűzőkapoccsal együtt enyhén meghajlítjuk és így könnyedén kihúzhatjuk a tűzőkapcsot.

tovább >>


Barkácskés sniccer vágókés

Irodai, ipari vagy háztartási célra. Barkácsoláshoz, tapétázáshoz vagy ipari célra. Törhető és cserélhető penge, hogy mindig éles legyen a kés. Snitzer, sniccer, pótpenge, sorjázó kés, tapétavágó kés, pótél, pótkés. Tapétavágó kés, barkácskés, sorjázó kés, vágókés, tartalék penge, törhető penge

tovább >>

Irodaszer és iskolaszer

barkácskés sorjázó kés sniccer snitzer tapétavágó késsorjázókés, barkácskés, sniccer, vágókés, snitzercikk-cakk olló, cikkcakk olló, kreatív olló, hullámos vágás, farkasfog vágás mintakézi tűzőgép 205 eagle 205 tűzőgépasztali tűzőgép 900 eagle 900 tűzőgépasztali tűzőgép 950B eagle tűzőgépasztali álló tűzőgép 827 eagle 827 tűzőgép állóipari tűzőgép 8539 eagle 8539 tűzőgép nagy kapacitásúnagy teljesítményű tűzőgép 939 eagle 939 tűzőgép iparitűzőgép kézi eagle s5023b eaglr tűzőgép
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!